Dames Bernisse koploper

Sport 293 keer gelezen

De dames van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen vrijdagavond met 1-3 gewonnen bij koploper Apollo.

Bernisse dat aantrad zonder Seline van der Stel en met Martine Albert, die speelde met een paar hechtingen in haar hand, had het de eerste set moeilijk met de koploper van de 2e klasse A. Vooral de buitenaanval van Apollo scoorde er lustig op los: 25-20. Vanaf de tweede set werd Marjolein van Bochove steeds voor ingebracht om een beter blok op rechts te kunnen zetten. Dit pakte goed uit, waardoor Bernisse steeds beter in haar spel kwam en de set won met 19-25. De derde set keek Bernisse steeds tegen een achterstand aan tot 23-20, maar bleef knokken voor een goed resultaat. Na een zinderend slot werd de set gewonnen met 25-27. De vierde set was Bernisse helemaal los en ging echt alles goed. Mede door een aantal mooie aanvallen en goede services werd het 12-25. Bernisse staat op dit moment eerste met vier punten voorsprong op Apollo, dat nog wel een wedstrijd te goed heeft en dus vijf punten kan pakken.

Bernisse speelt zaterdag thuis tegen nummer drie Hou Stand.