De route naar het parkeerterrein staat duidelijk aangegeven.
De route naar het parkeerterrein staat duidelijk aangegeven. Foto: PR

Parkeren tijdens de Paardenmarkt in Heenvliet

Algemeen 831 keer gelezen

Heenvliet - Van 17 t/m 20 mei vindt in Heenvliet de jaarlijkse Paardenmarkt plaats. Vier dagen lang is er kermis en zijn er veel activiteiten op de Markt en de omliggende straten.

Tijdens het Pinksterweekend wordt het gehele dorp afgesloten voor het autoverkeer, ontheffingshouders en inwoners van Heenvliet uitgezonderd. De afsluiting gaat in op vrijdag 17 mei 18.00 uur. 

Eenrichtingsverkeer
Inwoners van de Bloemendaele wijk wordt aan de zijde van de Groene Kruisweg het dorp ingelaten, voor de overige wijken geldt, dat zij over de Wieldijk het dorp in kunnen. Er geldt een éénrichtingsverkeer rondom de Bloemendaele wijk, via de Gouwershoeck naar de Steenhoeck en dan naar de Bloemendaele. De Verdouwenhoeck is volledig afgesloten.

Toldijk
Op Tweede Pinksterdag worden de Toldijk tussen Heenvliet en Geervliet en de Welleweg voor al het verkeer afgesloten. Ook de toegang tot de Wieldijk wordt afgesloten. Enkel paardenhandelaren en marktkooplieden kunnen die dag via de Verdouwenhoeck en de Wieldijk het dorp in.

Parkeren bezoekers
Parkeren voor het evenement vindt op zaterdag t/m maandag plaats op het parkeerterrein Bernisse Oost tussen Geervliet en Heenvliet. Dit is betaald parkeren (€ 3,00) en wordt middels verkeersregelaars geregeld. Vervoer van en naar het dorp is hierbij inbegrepen. Dit geldt tot 18.00 uur.

Parkeren exploitanten
Parkeren op het parkeerterrein op de Toldam (op de locatie van het voormalige boodschappencentrum) is niet mogelijk. Hier staan de kermisexploitanten met hun wagens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant