<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl

Groot Nissewaard


Groot Nissewaard is een sociale factor met het hart in de lokale gemeenschap. Via ons nieuwsblad (oplage 40.000 exemplaren, verspreiding in de gemeente Nissewaard), nieuwssite en onze social media kanalen brengen wij lokale belanghebbenden met elkaar in verbinding en helpen hen hun doelen te bereiken.

Onze nieuwsmerken op Voorne-Putten (Groot Hellevoet, Briels Nieuwsland, Weekblad Westvoorne, Groot Nissewaard en Voorne-putten.nl) hebben gezamenlijk een zeer groot bereik: wij verspreiden wekelijks ruim 75.000 nieuwsbladen, trekken gemiddeld 165.000 online bezoeken per maand en hebben ruim 33.000 likes/volgers op social media. Daarnaast kunnen wij ook het eiland Goeree-Overflakkee bereiken door middel van onze nieuwsbladen en online kanalen.

Met de hoge leesdichtheid offline en hoge bezoekersaantallen online bieden we een zeer effectieve manier om de lokale doelgroep te bereiken. Onze media adviseur informeert je graag verder over alle mogelijkheden.
 

Over ons
Onze bedrijven Telstar (sinds 1985), Groot Hellevoet (sinds 1977), Talvi (voorheen De Winter Media Groep) en Hart van Holland-Telstar hebben een rijke geschiedenis en vallen onder de ‘Telstar HK Groep’. Telstar is van oorsprong een familiebedrijf dat vernoemd is naar de eerste satelliet die verbinding bracht op het gebied van communicatie. Verbinding tot stand brengen is nog steeds onze missie!

 

Totaaloplossing
Naast het grote bereik met onze nieuwsmerken leveren wij een totaaloplossing voor het lokale bedrijfsleven.

• Wij leveren voordelig drukwerk (https://www.lokaalensneldrukwerk.nl/) en kunnen dit op wijkniveau verspreiden
• Wij helpen met het opzetten en beheren van social media kanalen
• Wij verzorgen de vormgeving van huisstijlen en campagnes
• Wij leveren responsive websites en webshops
• Wij zorgen voor een goede online vindbaarheid

Kortom voor alle diensten één contactpersoon, goede service en één factuur! Als lokale verbinder helpen wij graag mee met het bereiken van jouw doelen!
 

Meer informatie? 
Download hier de mediabrochure of neem contact op met onze media-adviseur:

Peter Christ 
peter@grootnissewaard.nl / 06-51551288
 

Aanleveren van advertenties voor krantendruk 
Wij verzoeken u al uw advertenties als Certified PDF (cPDF) aan te leveren.
Een cPDF is een PDF die aan een aantal voorwaarden moet voldoen.
De controle is vastgelegd in een profiel.

ICC profielen t.b.v. het juist omzetten met Photoshop van RGB naar CMYK:
ISOnewspaper26v4.icc - 200 DPI.

Joboptions t.b.v. het exporteren naar PDF met Indesign:
NewspaperAds_1v4_IND4 - Compabiliteit: Acrobat 4 (PDF 1.3) 

Fonts
De lettertypes dienen ingesloten te zijn of omgezet naar lettercontouren en niet kleiner dan 6 pt.

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>