SC Botlek zette zaterdag een prima uitslag neer in het regiotreffen met Rozenburg, 0-4.
SC Botlek zette zaterdag een prima uitslag neer in het regiotreffen met Rozenburg, 0-4. Foto: Peter de Jong

SC Botlek behaalt tweede zege tegen Rozenburg

di 31 okt 2017, 12:00 Sport

Spijkenisse – SC Botlek heeft de tweede zege van de competitie te pakken. De door blessures geplaagde ploeg van Arjan Vuik won zaterdag op sportpark 'De Brug' met 4-0 van Rozenburg, dat vorige week trainer Dennis Zaal ontsloeg.

Al na een kwartier kwam de ploeg op voorsprong dankzij een treffer van Dylan van Gelder. Een kwartier later kon de score worden verdubbeld via Charlo Hassel. Na de thee duurde het elf minuten voordat John Ackon de derde in de touwen joeg en hij zorgde ook vier minuten voor het einde voor de eindstand van 4-0.

Collectief
'We moeten de laatste weken improviseren, door de vele blessures. Daarbij komt dat Dave Leurs en doelman Kevin Rijsdijk zijn gestopt en dan ook nog het uitvallen van wat jongens en in het duel vandaag ook nog het uitvallen van Jermaine van Pijkeren. Ondanks alle mutaties stond het als een collectief vandaag Het was een verdiende zege van onze kant, Rozenburg kwam er bijna niet aan te pas', stelt Arjan Vuik na het duel.

Stand
Door de zege stijgt de ploeg naar de tiende plaats in de derde klasse D. Komende zaterdag treffen de Spijkenissers Rijnmond Hoogvliet Sport aan de andere kant van de Spijkenisserbrug. Die ploeg staat met NSVV op de tweede plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant