Afbeelding
Foto: HVS

Hockeysters kunnen kampioenschap vergeten

Sport 305 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hadden bij een overwinning op Derby op één punt van de koploper kunnen komen. Winst kwam er zondag niet op sportpark Groenewoud. Wel werd een knap punt behaald. Het werd 4-4 (0-3).

De treffers voor de ploeg van Jeroen Barto, die zich in de twee slotronden geen verlies meer kan permitteren voor play-offs kwamen pas na rust. Het was Jessey Grootveld die voor de 3-1 zorgde en daarna scoorden de gasten. Vervolgens maakte Lonneke van Breukelen de 4-2 en dat leek de eindstand te worden. In de slotfase was Jamie Zeegers met twee strafcorners nog trefzeker om het punt te pakken

'Het was spannend, maar we kunnen zo goed als zeker geen kampioen meer worden. Het punt is echter prima voor de tweede plaats. We moeten nog twee duels spelen en kunnen ons niet meer permitteren. We spelen tegen Pelikaan en Prinsenbeek. We staan nu door de zege van HC Voorne nog twee punten voor op hen in de strijd voor de tweede plaats', besluit Jeroen Barto. Komend weekend is men vrij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant