Afbeelding

PFC laat het volledig afweten tegen Wateringse Veld/Gona

Sport 208 keer gelezen

Wateringen- Voor PFC lijkt het seizoen uit te gaan als een nachtkaars nu de Geervlieters een 4-1 (2-0) nederlaag moesten incasseren tegen de zeer matige hekkensluiter in de eerste klasse B, Wateringse Veld/Gona.

'Ik ben een beetje teleurgesteld in de groep', wees trainer John Stougje op het eergevoel van zijn spelers. 'Ik kan leven met een nederlaag, maar niet op de manier zoals tegen Wateringen. Het was te droevig om naar te kijken. Ik miste de beleving.' Doelman Erwin van Trigt zag bij 2-0 ook nog eens rood nadat hij een doorgebroken speler had neergelegd. Steve Kot nam de plaats onder de lat in. De tien Geervlieters kwamen nog dichterbij door een fraai afstandschot van Brian van Dam. 'We hadden met tien man de grip op de wedstrijd, maar een lullige 3-1 betekende einde wedstrijd.'

PFC: Erwin van Trigt; Jock de Burgo, Steven de Brito, Levi Spencer, Yassine Belghar; Danny Poldervaart (66. Romano Lamer Vergouwe), Berkan Bajraktaraj, Jelle Wolters; Brian van Dam, Ilias Edir (37. Marciano Gangadin), Steve Kot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant