Afbeelding

Bernisse met één been in tweede klasse

Sport 101 keer gelezen

Rotterdam- De volleyballers van Bernisse zijn er in de strijd tegen degradatie niet in geslaagd om zich dichterbij de naaste concurrenten Ibis en Vovero aan te sluiten. De Geervlieters verloren het duel in het Rotterdamse Sportcentrum West met 3-1 (28-26, 25-16, 27-29, 25-22) van Hou Stand.

'Het was heel spannend, maar als je in de eerste set met 16-24 voor staat, Hou Stand laat terugkomen tot 21-24 en dan vervolgens de set, ondanks een scheidsrechterlijke dwaling op setpoint, met 28-26 weggeeft, doe je het niet goed', was playing/coach Edwin Ooms vastberaden in zijn oordeel. 'Dat slaat dan meteen door in de tweede set. Maar we pakten het in de derde set weer op en dan ga je met een goed gevoel de vierde set in. We komen voor met 4-10 en 17-20, maar door enkele fouten verlies je dan toch met 25-22. We hebben niet echt slecht gespeeld, maar één punt is te weinig. We zullen aanstaande zaterdag (19.30 uur in De Haveling) met verschil moeten winnen van Spirit en vervolgens ook van Ibis, anders is het over.'

Bernisse (mannen): Roderick van Heijningen, Onno van der Knaap, Sander van Linschoten, Jaco Zaal, Freddy Koetse, Edwin Ooms, Sebastiaan Vermeul.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant