CFM Transito - OACN Boys

Sport 186 keer gelezen

Na de overwinning tegen JCK/AISO was het voor OACN de taak om deze lijn door te trekken tegen directe concurrent Transito.

Na een sterk begin van OACN en een aantal goede kansen, werd de wedstrijd vervolgens wat slapjes aan beide kanten. OACN dat wel wilde aanvallen, wist geen ruimte te vinden in de dichte defensie van Transito. Transito werd alleen gevaarlijk uit dode spel situaties en op de counter, de grootste kans voor transito kwam 10 seconden voor de rust oog in oog met OACN doelman Dennis Vermeer werd deze inzet gestopt met 0-0 de rust in.

In de 2e helft vloog OACN uit de startblokken want al na 1 minuut spelen was het Oualid Tarifit die na een goede actie de bal oog in oog met de keeper hard hoog in het doel schoot. Na de 0-1 waren er een aantal goede kansen om de score te vergroten. Dit lukte echter niet. Ondanks de sterke defensie van OACN kreeg Transito een aantal grote kansen. maar was het OACN doelman Dennis Vermeer die met een aantal goede reddingen zijn team op de been hield. Twee minuten voor tijd kwam daar dan de verlossende treffer voor OACN. Mounir el Ouazizi behield goed het overzicht en bediende hiermee Oualid Tarifit die de 0-2 voor leeg doel kon inschieten tevens de einduitslag.