Afbeelding
Foto: PR

Geen punten voor Spivo dames 1

Sport 672 keer gelezen

Den Dungen - Op zaterdag 10 oktober mocht Spivo Dames 1 naar Den Dungen voor de wedstrijd tegen HLB Van Daal/DS. Zij hadden nog geen set weggegeven dit seizoen, dat beloofde dus een lastige wedstrijd te worden. Spivo ging er vol vertrouwen in, maar na 1,5 uur spelen was de conclusie dat het niet genoeg was om een set te winnen.

In verband met de coronamaatregelen moest het team, eenmaal aangekomen bij de sporthal in Den Dungen, nog ruim een half uur wachten tot ze de zaal in mocht. Het was ijskoud buiten, het regende en sommige speelsters zagen zelfs al sneeuwvlokken uit de lucht komen. De teambespreking vond uiteindelijk ook op de parkeerplaats plaats. Eenmaal binnen, kon begonnen worden met de warming-up.

De wedstrijd begon met de opstelling: Rachelle, Zara, Daisy, Alicia, Sabine, Maaike en libero Charlotte. HLB Van Daal/DS liet zien waarom ze nog geen set hadden afgestaan, maar Spivo merkte ook dat er toch zeker wel wat te halen viel. Helaas maakten ze zelf teveel foutjes, gelukkig wel afgewisseld met ook hele goede dingen. Zo zaten er mooie service series in hun spel waardoor ze na een achterstand vaak goed terug kwamen. Ook werd er van alles geprobeerd met goede invalbeurten van de andere dames, maar ook dit kon het verschil niet maken. Spivo heeft ontzettend hard gestreden, maar het mocht helaas niet baten. De dames verloren de wedstrijd met 4-0 (25-19, 25-19, 25-19, 25-22).

Spivo: Zara Keijzer, Alicia Mijnans, Maaike Mars, Charlotte de Graaf, Lisa de Wit, Willianne Tigelaar, Megan Korpershoek, Sabine van der Kuil, Kirsten Weijts, Daisy Stolk en Rachelle de Vos. Coaching: Monique de Vroed, Ineke ‘t Hart en Michiel Tuitel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant