Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

SP-bijeenkomst over prijsstijgingen

Politiek 232 keer gelezen

Spijkenisse - Tweede Kamerlid Bart van Kent van de SP gaf op 4 mei een bijeenkomst in Spijkenisse. Hier besprak hij de nieuwe campagneplannen van de SP, maar ging hij ook in gesprek met de mensen over hun zorgen rondom prijsstijgingen.

De 1,5 uur durende bijeenkomst in het Carlton Oasis Hotel stond in het teken van de campagne van de SP voor een hoger inkomen en lagere prijzen. Van Kent vertelde tijdens deze avond meer over de campagneplannen en presenteerde het plan voor sociale vooruitgang. De kernpunten van dit plan zijn het verhogen van lonen, pensioenen en uitkeringen, het versterken van de rechten van werkenden, het zorgen voor een stem op de werkvloer en het creëren van een sterker vangnet. Erik van Donk, voorzitter van SP Nissewaard, vertelde dat het belangrijk is om hier aandacht aan te besteden: ‘Nissewaard is vrij kwetsbaar; de sociale problemen hopen op.’

Tijdens deze avond ging Van Kent voornamelijk in gesprek met de aanwezige mensen. Zij konden hier hun ervaringen en zorgen kwijt. ‘Het in gesprek gaan met de mensen is de reden waarom ik hier ben. Dit neem ik ook weer mee in de plannen’, vertelde Van Kent. Hij merkte tijdens de bijeenkomst op dat de mensen veel zorgen hebben, en dat veranderingen nodig zijn. Van Kent vond het een fijne bijeenkomst: ‘Ik heb veel gehoord. Dit neem ik zeker mee naar de Tweede Kamer.’ De bijeenkomst in Nissewaard is een van de vele bijeenkomsten die de SP organiseert in Nederland om de campagneplannen te presenteren. 

Uit de krant

Uit de krant