Foto: Michel Klink Fotografie
Foto: Michel Klink Fotografie Michel Klink Fotografie

Julian Suarez Velasquez staat voor hulp aan mens en dier

Politiek 351 keer gelezen

Op nummer 5 van de PVV kandidatenlijst, staat Julian Suarez Velasquez. 

Julian is eigenaar van de Art 4 Life Tattoo Studio in het centrum van Spijkenisse. Naast zijn werkzaamheden, heeft hij ontdekt dat hij graag hulp biedt waar dat nodig is.

‘Het valt mij op in deze tijd dat er veel problemen ontstaan, als mensen een voorziening aanvragen’, geeft hij aan. ‘Ik wil me ervoor inzetten dat zij krijgen waar ze recht op hebben. Daarnaast wil ik ook graag meer betekenen voor de jongeren onder ons, gezien de tijd waarin wij leven met de jaren erg verandert en de jongeren steeds minder ondersteuning krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat als je zorgt voor betere ondersteuning, er minder vandalisme zal zijn.’

In Spijkenisse kunnen we genieten van de vele groenvoorzieningen in omgeving, waaronder het welbekende recreatiegebied De Uitwaayer en het Mallebos, waar de Schotse Hooglanders rondlopen. Julian is er een groot voorstander van om dit groen te behouden. Zowel voor mens als dier. 

De PVV biedt met behulp van de Dierenvoedselbank hulp aan de mensen die in het bezit zijn van huisdieren maar van een minimaal inkomen rond moeten komen. Die hulp wil Julian graag voortzetten. ‘Kort samengevat, ik wil garant staan voor het bieden van hulp aan mens en dier’, zegt hij vol overtuiging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant