Sandra Strijaards
Sandra Strijaards

Sandra Strijaards kandidaat-raadslid PvdA Nissewaard

Politiek 598 keer gelezen

Mouwen opstropen en onrecht bestrijden. Dat is voor Sandra Strijaards uit de Gaarden (Akkers) haar motivatie om zich te melden als kandidaat-raadslid voor de PvdA Nissewaard. 

Sandra (49) is al 32 jaar werkzaam in de zorg en woont 27 jaar in Spijkenisse. Haar vader was een echte havenarbeider en zocht altijd oplossingen voor problemen. ‘Aan klagen heb je niks, dus ben ik net als mijn vader vooral geïnteresseerd in oplossingen’, aldus Strijaards. Strijaards vindt het belangrijk dat mensen elkaar behandelen zoals zijzelf behandeld zouden willen worden. Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben moeten bij de hand worden genomen, zodat er samen kan worden gekeken naar een oplossing. ‘Samen voor elkaar’, aldus Strijaards.

De grootste uitdaging voor de toekomst ziet Strijaards de aanpak van eenzaamheid en stille armoede. In haar werk ziet ze daar genoeg voorbeelden van. Ze wil zich graag inzetten om de schaamte te doorbreken en mensen helpen over de drempel te laten stappen om hulp te vragen. Met haar jarenlange ervaring binnen de thuiszorg in Spijkenisse hoopt Strijaards een steentje te kunnen bijdragen in de lokale politiek van de gemeente Nissewaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant