Hanneke Stengs-Nijhof wil terug in de gemeenteraad.
Hanneke Stengs-Nijhof wil terug in de gemeenteraad. Foto: PvdA

Hanneke Stengs-Nijhof gaat voor rentree in lokale politiek

Politiek 892 keer gelezen

Voormalig gemeenteraadslid en voorzitter van de PvdA Nissewaard, Hanneke Stengs-Nijhof, wil bij de komende gemeenteraadsverkiezingen haar rentree maken in de lokale politiek.

Na enige tijd op de achtergrond actief te zijn geweest voor de PvdA Nissewaard wil ze nu weer de politieke arena gaan betreden. Stengs-Nijhof is al vele jaren actief in Spijkenisse als docent Engels en Aardrijkskunde bij Scala Molenwatering en is tegenwoordig ook werkzaam namens de Algemene Onderwijsbond.

Met de rentree van Stengs-Nijhof in de lokale politiek brengt de PvdA Nissewaard veel ervaring mee naar het gemeentebestuur. Stengs-Nijhof heeft gedurende haar laatste raadsperiode ook opgetreden als begeleidster van huidig PvdA-wethouder Struijk, die toen met 21 jaar de gemeenteraad in kwam. Samen zaten zij in de toenmalige commissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.

Stengs-Nijhof wil de komende periode meer aandacht gaan vragen voor duurzaamheid. 'We willen de wereld schoner doorgeven aan volgende generaties. Ook lokaal kunnen we daar slimme stappen in zetten met aandacht voor ieders portemonnee en hun directe leefomgeving', aldus Stengs-Nijhof. 'Als we allemaal klein en dichtbij beginnen dragen we uiteindelijk allemaal bij aan een duurzame wereld.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant