Afbeelding
Foto: PR

Het is weer tijd voor het Midzomerfeest en Abbeblues

Actueel 461 keer gelezen

Abbenbroek - Het een na laatste weekend van augustus is het weer feest in Abbenbroek, met Abbeblues en het Midzomerfeest.

Abbeblues vindt plaats op vrijdag 23 augustus van 20.00 tot 01.00 uur. 'We zijn weer terug op de vrijdagavond', vertelt Erik van der Meijde. Twee jaar heeft men het Midzomerfeest op vrijdag georganiseerd en was Abbenblues op zaterdag, maar de organisatie gaat nu weer terug naar de traditionele vrijdagavond.

Abbeblues
Abbeblues wordt voor de 19e keer georganiseerd en kent een vaste groep bezoekers. De avond begint met The Rude Move. Blues/BluesRock covers maar ook stevige Rock & Roll: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers en eigen nummers worden met passie en plezier gespeeld. Want op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band Het tweede deel van de avond wordt verzorgd door Detonics, dat de kleine tent zal onderdompelen in een sfeer van illegale casino's, zelf gestookte whisky en zo geeft de organisatie aan, Al Capone. De band heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder Breda Jazz en de Dutch Blues challenge. Daardoor hebben ze Nederland vertegenwoordigd op de European Blues Challenge. De vijf heren hebben in 2017 zelfs de halve finale van de International Blues Challenge in Memphis bereikt!

Midzomerfeest
Het Midzomerfeest is op zaterdag 24 augustus vanaf 20.45 uur. Waan jezelf in een openluchtcafé tijdens het optreden van NOAH, één van de beste coverbands van Nederland. 'We hebben vorig jaar flink uitgepakt vanwege het 20-jarig bestaan, maar dit jaar kiezen we voor één band die de hele avond optreedt en covers brengt in alle stijlen. Van rock tot top 40, alles zal die avond de revue passeren', geeft Raymond Akkermans aan. Van NOAH is bekend dat er een goede interactie is met het publiek waardoor er een topfeest ontstaat. 'Ze spelen de zaal plat.'

Kaartverkoop
Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 per avond, aan de poort € 12,50. Voorverkoop vindt plaats op de volgende adressen:
Cafe Oudeland, Gemeenlandsedijk Noord 13 Abbenbroek
Gilde slagerij, Frank Hoogendoorn, Meester P.J. Oudweg 38, Winkelcentrum Zuidland
Hans Brinkman, Kreek 5, Abbenbroek, tel 0181-662540
Mirjam Gardenier, Wassenaarsestraat 5, Abbenbroek, tel 06-14223885
en via info@midzomerfeestabbenbroek.nl

Praktische info
Beide avonden zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en vinden plaats op het terrein van VV Abbenbroek.
Komt u van buiten Abbenbroek, dan kunt u parkeren op het terrein naast het voormalige gemeentehuis.

Kijk voor meer info op www.midzomerfeestabbenbroek.nl of facebook.com/abbelues.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant