Hekelingen stuntte afgelopen zaterdag op eigen terrein door koploper en stadsgenoot SCO'63 met 2-0 naar huis te sturen.
Hekelingen stuntte afgelopen zaterdag op eigen terrein door koploper en stadsgenoot SCO'63 met 2-0 naar huis te sturen. Foto: Peter de Jong

Hekelingen is de sterkste in de derby met SCO'63

Sport 798 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft zaterdag voor een stunt gezorgd in het duel met koploper SCO'63, dat aan de andere kant van Spijkenisse actief is.

Op sportpark 't Spui won de ploeg van Guy Duijm met 2-0 (0-0) van de Spijkenissers.

Lang wachten
Toch moest het publiek dat op de ontmoeting was afgekomen lang wachten op de doelpunten. Pas zes minuten voor het laatste fluitsignaal was het Dinand Westhof die voor Hekelingen het eerste doelpunt op het scorebord zette. Niet veel later was het Nick Koopal die voor de eindstand van 2-0 voor Hekelingen zorgde.

Smaakt naar meer
'Dit smaakt naar meer. We winnen dit seizoen twee keer van SCO'63, dat toch de koploper is. We hebben dus geen slechte ploeg. Dat het over het hele seizoen wisselend is, heeft ook te maken met de jonge groep die we hebben. Ik moet complimenten maken aan de ploeg, die heel gedisciplineerd was. De opmars is de laatste weken ingezet', meende coach Guy Duijm van Hekelingen na de winst. 'Het was heel rommelig. De wind speelde ons parten. De wedstrijd had denk ik geen echte winnaar verdiend. Wij hebben gefaald in het willen winnen, een collectief falen', gaf Peter Hoek namens SCo'63 aan. Die ploeg blijft wel koploper in 4G, Hekelingen staat nu negende.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant