Een deel van de opbrengst is voor school.
Een deel van de opbrengst is voor school. Foto: Het Anker

Sport- en speldag op cbs Het Anker in Spijkenisse

Actueel 453 keer gelezen

Spijkenisse - Vrolijke gezichten, sportieve outfit. Ze hebben er zin in, de kinderen van Het Anker in de Maaswijk. Het is een sport- en speldag.

Er zijn vier onderdelen deze ochtend: een deel doet een sponsorloop voor de Roparun, een tweede deel heeft een tennisclinic, de derde groep doet survival in de gymzaal en de vierde groep heeft een vossenjacht in de wijk. Leerlingen van groep 8 zijn de vossen.

Een klein deel van de opbrengst van de Roparun is ook voor Het Anker. In 2019 bestaat de school 30 jaar en dat willen ze natuurlijk vieren.
Bij de tennisclinic is het ook spannend. Lastig met zo'n racket een bal over het net te slaan en dan komt ie hopelijk ook weer terug. De gymzaal is helemaal opgetuigd als klauterbaan. Ook kan er geschommeld worden met de trapeze en stoeien in een echt judo pak is ook een onderdeel. De begeleiding gebeurt heel veilig, want naast vrijwillige ouders is ook een hele klas van Zadkine Beveiliging Academie in hun camouflagepakken aanwezig. Zij nemen hun 'werk' vandaag heel serieus.

Het is een fantastische afsluiting van het schooljaar. Kinderen hebben veel werk verzet met leren in de klas en in het Denk & Doelab. Nu nog de musical van groep 8.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant