Rhoon laat wakker, maar worstelt zich naast Zuidland

Sport 657 keer gelezen

Rhoon – Rhoon en Zuidland hebben zaterdag de competitie hervat met een leuk onderling duel in de tweede klasse. De ploeg uit Zuidland wist echter niet tot winst te komen en bleef steken op sportpark De Ommeloop op 4-4 (0-2).

Voor de thee leek Zuidland de basis te leggen voor een mooie overwinning op de ploeg uit Albrandswaard. Het was Ayrton Verlaan die de formatie van Aad Andriessen op voorsprong bracht. Nog voor het rustsignaal was het Antonio Thomas die voor een verdubbeling van de score wist te zorgen. Ook na rust was Zuidland de betere. Thomas bracht de stand op 0-3 en Zuidland kwam op 0-4 dankzij Ayrton Verlaan en niets leek een zege in de weg te staan. In twintig minuten gaf men toch de zege uit handen.

Stand
Door het gelijke spel staat Zuidland in de tweede klasse D op de zesde plaats. Komende zaterdag is Strijen de tegenstander. Die ploeg hervatte de competitie met een gelijkspel tegen SVS. De ploeg staat met twee punten meer op de vijfde plaats. Zuidland zou de plek bij een overwinning kunnen overnemen. In Strijen werd het eerder 3-1.