Afbeelding
Foto: Kiwanis

Sinterklaas bezoekt kids van de voedselbank

Actueel 586 keer gelezen

Spijkenisse – Stralende kindergezichtjes, luid kindergezang, uitbundige kreten en ogen vol verwachting. Het restaurant van de Zuidwester was er zaterdagmiddag mee gevuld en alle moeders, vaders, leden van de Kiwanis Club Spijkenisse en afgevaardigden van de voedselbank hebben met en van de kinderen genoten!

Kiwanis Spijkenisse heeft samen met de voedselbank en Stichting Zuidwester het Sinterklaasfeest  voor de kinderen van de voedselbank voor het 4de jaar op rij georganiseerd. Alle kinderen in de leeftijd van 1 t/m 11 jaar, werden bij binnenkomst getrakteerd op een pakje vruchtensap en een speculaasje . De spanning was groot omdat Sinterklaas heel even op zich liet wachten doordat de nieuwe wegwijspiet de weg naar het restaurant van Stichting Zuidwester niet kon vinden, maar alle overige pieten waren gelukkig op tijd en zorgden natuurlijk voor het nodige amusement.

Met de armen vol met de gekregen cadeautje , een grote zak snoepgoed  en een door Kiwanis geschonken Oenny knuffel , gingen de kinderen huppelend met hun ouders weer terug naar huis. Als afsluiting van het feest was er voor alle aanwezigen nog de gelegenheid om met Sinterklaas op de foto te gaan.

Alle aanwezigen leden van de Kiwanis Club Spijkenisse, de medewerkers van de voedselbank én de Zuidwester kunnen terugkijken op een gezellige en succesvolle Sinterklaasmiddag!

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant