Ben jij de juiste baas voor Tommy?
Ben jij de juiste baas voor Tommy? Foto: Dierenbescherming

Verlaten Tommy is op zoek naar begrip en begeleiding

Actueel 464 keer gelezen

Spijkenisse - Tommy is een wit-zwarte gecastreerde kater van ongeveer vier jaar oud. Hij is door zijn eigenaar achtergelaten na een verhuizing.

Volgens buurtbewoners hoort Tommy bij Felix. Er zijn verschillende pogingen gedaan om te zien of het maatjes zijn maar Tommy raakt snel geïrriteerd en Felix werd zelfs bang voor Tommy.

Ervaring gezocht
Tommy is een lieve kater die wat sneller in paniek raakt van bepaalde dingen en daardoor durft hij lelijk te doen. Net als bij Felix is dit gedrag nog in goede banen te leiden en uiteraard kunnen de medewerkers van het Dierenopvangcentrum u hierin adviseren. Tommy zoekt een ervaren eigenaar, iemand die hem begrijpt en begeleid. Je krijgt er dan een hele grappige speelse kater voor terug die met zijn soms zielige uitdrukking lekker bij je op schoot kruipt.

Kom kennis maken
Heb jij ervaring met katten waarbij een handleiding prettig is? Heb je geen kleine kinderen in huis? Kan een kat veilig naar buiten bij jou? Stuur dan snel een email naar de dierenbescherming of bel hen op 088-34 37 131. Wie weet kan jij een afspraak maken om Tommy vrijblijvend te ontmoeten.

Kijk op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse voor meer info over Tommy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant