Afbeelding
Foto: vv hekelingen

Hekelingen krijgt nieuwe kans op promotie

Sport 597 keer gelezen

Hekelingen – De soap rondom het faillissement van Haaglandia, vorig jaar augustus, heeft weer een nieuwe episode gekregen. Aanvankelijk zouden Woerden en Oegstgeest een kans krijgen te promoveren naar de derde klasse, maar een aantal andere clubs protesteerde hier met succes tegen.

Hierdoor bedacht de KNVB een opzet en komt nu overmorgen met een nieuwe kans voor negen ploegen om zich in toernooivorm alsnog te plaatsen voor de derde klasse. Dat betekent voor Nissewaard dat Hekelingen ook een nieuwe kans krijgt.

Poules
Op het terrein van VDL in Maassluis krijgen naast Hekelingen ook Floreant, Loosduinen, Rockanje, OSV Oud Beijerland, Oegstgeest, Roda '76, Linschoten en Spartaan '20 een kans om een plek te veroveren voor de derde klasse. De teams spelen in een poule van drie ploegen duels, elke wedstrijd duurt twintig minuten. Er is slechts één plek voor de derde klasse. 'Ik weet nu net zoveel als jij. Vandaag hoop ik meer te horen over hoe het zal verlopen. Ik heb gelukkig voldoende spelers', laat trainer Ad Reijtenbagh van Hekelingen donderdagmorgen weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant