Afbeelding

OHVV krikt doelsaldo aardig op

Sport 203 keer gelezen

Oudenhoorn – In de laatste inhaalwedstrijd die OHVV nog tegoed had, heeft de ploeg aardig aan het doelsaldo gewerkt. Aan de Eeweg versloeg de ploeg van Rafael Andrade dinsdagavond het al gedegradeerde FC Charlois met 8-1 (3-1).

Voor de thee ging het al vrij gemakkelijk voor OHVV. Het was Thomas Biesheuvel die de ploeg op voorsprong schoot en Brian van Dam verdubbelde deze. De Rotterdammers, die drie weken geleden maar met zeven man kwamen opdagen, deden nu met elf man wel iets terug, maar dat bleek de enige treffer die Rick Groenendijk om de oren kreeg. Voor rust bepaalde Dane Oost de stand op 3-1.

Na rust uitspelen
Na de thee speelde OHVV het duel op haar eigen tempo uit. Brian van Dam maakte de 4-1 en David Keijzerwaard schroefde de score op tot 5-1. Daarmee was het nog niet gedaan voor OHVV, Saul Oost scoorde twee keer en de laatste treffer kwam van de schoen van Jarno Huysman. Door de zege is OHVV naar de veilige tiende plaats gestegen. De ploeg moet nog drie duels afwerken. Zondag is VUC dat negende staat de tegenstander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant