Afbeelding
Foto: vv hekelingen

Hekelingen haalt na rust uit bij WCR en wint ruim

Sport 136 keer gelezen

Rhoon – Hekelingen heeft zaterdag een prima overwinning behaald op WCR. De ploeg uit Nissewaard zegevierde met 0-5 (0-0) bij de ploeg uit Albrandswaard. Vooral voor rust wist de ploeg niet te imponeren en had de formatie van Ad Reijtenbagh last van de wind.

Na de thee was het eerst Danny Coppenrath die met twee treffers Hekelingen op een mooie 0-2 voorsprong zette. Vervolgens was het Edinho Fortes met de derde treffer. Een vrije trap van Joey Wertz werd binnengeschoten. De laatste treffer van de middag kwam via het hoofd van Clifford Robinson.

Aanpassing
'Voor rust hebben we wat aangepast. We speelden ook tegen de wind in. Die aanpassingen hadden niet het gewenste resultaat. Na rust hebben we wat omzettingen gedaan. Toen ging het lopen bij ons en konden we naar 0-5 uitlopen', meende Ad Reijtenbagh. Door de zege staat Hekelingen nog altijd derde met nog drie duels te gaan. Men gaat voor een hoge notering op de ranglijst, zodat men nog altijd de nacompetitie kan halen voor promotie naar de derde klasse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant