VV Spijkenisse pakte zaterdag de overwinning tegen koploper Achilles Veen en zijn nu mede-koploper.
VV Spijkenisse pakte zaterdag de overwinning tegen koploper Achilles Veen en zijn nu mede-koploper. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse niet te stoppen tegen koploper Achilles Veen

Sport 276 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse dat in de afgelopen weken wat punten liet liggen voor de titel, doet sinds zaterdag weer volop mee in de titelrace. Zaterdag speelde de ploeg van trainer Peter Wubben op sportpark Jaap Riedijk tegen koploper Achilles Veen en haalde uit met 5-1 (3-1).

Het was daarnaast nog een prettige middag voor de ploeg uit Spijkenisse, want de andere mede koploper Ter Leede verloor ook verrassend van Jodan Boys, waardoor Spijkenisse nu samen met Ter Leede en Achilles Veen de koploper is. Nadeel voor de ploeg van Wubben is dat Spijkenisse een duel meer speelde dan de overige twee ploegen en uitgerekend de slotronde als de anderen wel spelen, vrij is.

Doelpunten
Spijkenisse moest eerst haar meerdere in Achilles Veen erkennen, maar toen die niet scoorde opende Sander Barragan de score. Na de verdubbeling via Michael van Dommelen scoorden de Brabanders tegen. Nog voor de thee was het Serginio van Axel-Dongen die voor de 3-1 tekende. Na rust ging Spijkenisse verder en was het Dustin Mijnders met de vierde en de tweede treffer van Michael van Dommelen bepaalde de eindstand op 5-1.'Na de openingstreffer hebben we het niet meer uit handen gegeven. Het is nu erg spannend en we doen nog mee, Wij hebben een duel minder te spelen dan de anderen'.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant