Stefan Weeda komt nu ook ongepland in actie voor LTC Spijkenisse, nu Martin Verkerk verstek laat gaan. Fotografie: Peter de Jong
Stefan Weeda komt nu ook ongepland in actie voor LTC Spijkenisse, nu Martin Verkerk verstek laat gaan. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Wederom geen winst voor LTC Spijkenisse in Eredivisie

Sport 467 keer gelezen

Spijkenisse – Het had een mooi jaar moeten worden voor LTC Spijkenisse bij haar debuut in de Eredivisie. Na de nederlaag van vorige week werd maandag (Tweede Paasdag) opnieuw verloren door de mannen van Stefan Weeda. Het werd tegen Simpelveld 1-5 voor de Limburgers. Alleen de dubbel werd gewonnen.

Een verklaring is er overigens wel te geven. Vorige week blesseerde Matthew Pierot zich aan zijn pols en hierdoor moest hij ook de komende twee duels verstek laten gaan en is het team verzwakt aan de start van de Eredivisie verschenen.

Verkerk zegt af
Daarnaast had ook voormalig Roland Garros finalis Martin Verkerk aangegeven om voor de ploeg uit Spijkenisse in de Eredivisie in actie te komen. Na beraad van het team komt hij helemaal niet in actie. 'Vorige week liet hij verstek gaan door privé problemen, maar we komen heel moeilijk in contact met hem, waardoor wij zelf de knoop hebben doorgehakt. Wel vervelend, want met de blessure van Pierot missen we nu nog een man en moet ik zelf ook onvoorzien aan de bak', meent Stefan Weeda. In het duel met TVS uit Simpelveld waren er kansen. 'Boy Vergeer had vier matchpoints en bij Ivo Noorlander ging het net de andere kant op. Dat was zonde', meent Weeda. Zondag is de ploeg vrij, daarna volgt het duel met Duno.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant