Afbeelding
Foto: Stockfoto

Spijkenisse heeft na overwinning titel weer in zicht

Sport 162 keer gelezen

Nadat Spijkenisse de hindernis Breukelen met een 1-2 (1-1) overwinning had genomen, wierp men een blik op de ranglijst en zag Peter Wubben dat zijn ploeg na het puntenverlies van de concurrenten Achilles Veen, Ter Leede en Noordwijk uitstekende zaken had gedaan inzake het kampioenschap in de hoofdklasse A.

'We doen weer mee', wijst de trainer van Spijkenisse op de vijf clubs, die met verder Swift de finale voor de fel begeerde titel in zullen gaan. 'Het was moeizaam tegen Breukelen, verzuimden na de snelle goal (Michael van Dommelen, DR) de voorsprong met diverse kansen naar 0-3 te tillen, maar mede door de strafschop (wederom Van Dommelen, DR) zijn de drie punten binnen.' Spijkenisse lijkt de titel met drie thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens Jodan Boys, Ter Leede en Achilles Veen in eigen hand te hebben. 'We gaan ons eerst focussen op Jodan Boys en kijken daarna weer verder.'

Spijkenisse: Dyron Bijl; Etienne Mariana, Gino Soares, Vincent Verbond, Marco de Bost (75. Jeffrey Schenk); Shane van den Engel, Felino Jardim, Sander Barragan (85. Tim van der Lijn); Marvin van der Pluijm, Michael van Dommelen, Serginio van Axel Dongen (78. Daan Bourgonje).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant