OHVV maakt misstap tegen Wilhelmus

Sport 148 keer gelezen

Voorburg- OHVV heeft na een goede reeks resultaten na de winterstop in Voorburg een misstap gemaakt door tegen degradatieconcurrent Wilhelmus met 1-0 (0-0) het onderspit te delven.

De Oudenhoornaars zijn door dit resultaat meteen weer verder weg geraakt van de ten doel gestelde veilige tiende plaats in de tweede klasse D. 'Natuurlijk is het een domper tegen de concurrent, maar we hebben alles nog in eigen hand, zullen daarbij uitsluitend naar onszelf moeten kijken. We krijgen nu drie thuiswedstrijden op rij en zullen deze moeten winnen. Maar laten we ons eerst maar eens focussen op de eerstvolgende wedstrijd tegen Charlois aanstaande zondag', aldus trainer Rafael Andrade. 'Er stonden twee strijdbare teams tegenover elkaar, die niet wilden degraderen. We kregen in de eerste helft twee kansen, maar de keeper kreeg nog net een teen tegen de inzet van Thomas Biesheuvel. Wilhelmus zette ons in de tweede helft onder druk, maar scoorde uit een vrije trap de 1-0, waarna Jarno Huisman kort voor tijd jammerlijk over schoot.'