Afbeelding
Foto: René Bakker

Hockeyers Spijkenisse klampen aan bij brede middenmoot

Sport 686 keer gelezen

Spijkenisse- De hockeyers van HV Spijkenisse hebben de rechtstreekse degradatieconfrontatie in de derde klasse A tegen Tempo '34 met een 3-1 (1-0) overwinning afgesloten.

'Dit was een heel belangrijke overwinning', wierp coach Erik Beekman een blik op de ranglijst en zag dat zijn ploeg naast Scoop Delft, Kieviten en Tempo '34 op de gedeelde achtste plaats was gekomen op twee punten van Dopie. 'We hebben uit de laatste vier wedstrijden na de winterstop vijf punten behaald. In de eerste vijf wedstrijden van het seizoen stond de teller nog op nul. We gaan nu weer naar omhoog kijken, want de afstand naar de vijfde plaats bedraagt slechts zeven punten. Gelet op de progressie van het team denk ik dat we nog ver kunnen komen. Waddinxveen staat net onder de top, dus zien we wel waar we kunnen uitkomen, maar vervolgens zullen we aan de bak moeten om ons uit de gevarenzone te werken. We hebben tegen Tempo een goede wedstrijd gespeeld, hebben ons niet laten verrassen. De keeper van hen stond een grotere overwinning in de weg', aldus coach Erik Beekman. Mathijs Schoon (twee keer) en Hugo Geurts scoorden voor de Spijkenissers.

HV Spijkenisse: Tim Graafland; Vincent Buik, Nino Bellaard, Mitchel Veloo, Marco Molendijk; Hugo Geurts, Fabian Bellaard, Alain Noels; Mike Maters, Matthijs Schoon, Boris de Puij. Sam Hart, Marco van der Jacht, Stijn Geurts, Maarten Bol en Jeroen Bouthoorn kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant