GHVV '13 ligt na overwinning op WCR op kampioenskoers

Sport 314 keer gelezen

Geervliet- GHVV '13 blijft na de 3-1 (1-1) overwinning tegen WCR fier aan de leiding in de vierde klasse F. De marge op Rockanje, dat geen fout maakte, bedraagt zes punten.

'We hebben na een dramatisch slechte eerste helft een goede tweede helft gespeeld', stelde trainer John Stougje. 'Toch hebben we het onnodig lang spannend gehouden, want pas tien minuten voor tijd kwamen we op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. We zullen in elke wedstrijd ons best moeten doen en alles moeten blijven geven, want de tegenstanders zijn extra gemotiveerd om van de koploper te winnen.' Roy Buisman scoorde enkele minuten na de 0-1 achterstand uit een strafschop de gelijkmaker: 1-1. Roy Buisman bracht de stand uit een pass van Jeroen de Wit op 2-1, waarna de 2-2 in de lucht hing, maar Jordy Breestraat aan alle onzekerheid een einde maakte: 3-1.

GHVV '13: Erwin van Trigt; Evert-Jan Schoenmakers, Sander de Bloeme, Jeroen de Wit, Roman Pardon; Marc Althusius, Danny Poldervaart, Wout van Kints; Dennis Poldervaart (69. Jimmy Donkers), Roy Buisman, Jordy Breestraat.