Afbeelding
Foto: Kempvis

Waterpoloërs De Kempvis nu nek aan nek met De Linge

Sport 111 keer gelezen

Roelofarendsveen- Het kan verkeren. Enkele weken geleden leek het in een dip zittende De Kempvis kansloos voor de titel, maar zie door een 4-17 (2-4, 0-7, 2-1, 0-5) overwinning in het smalle bad tegen Alkemade en door het regelmatige puntenverlies van De Linge/PCG zijn de Spijkenissers in de Bond derde klasse A weer langszij gekomen.

'We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld', verklaarde coach Nico van Nieuwamerongen, die zijn afscheid als coach graag met een promotie naar de tweede klasse wilt afsluiten. 'We hebben het in de eerste periode met een 1-0 achterstand even moeilijk gehad, maar liepen daarna als betere ploeg over de tegenstander heen. Het verschil in tempo was tegen de staartclub duidelijk te zien.' De Kempvis speelt zaterdag in Nieuwerkerk aan den IJssel de topper tegen NieMo/Van Vliet.

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma (2 keer), Joost Dusseljee (3 keer), Peter Verschoor (1 keer), Kerem Tunca (2 keer), Menno van der Vaart, Remco van der Werf (1 keer), Bas Havelaar (3 keer), Onno Kuller (3 keer), Max van Drongelen (2 keer), Sidney Davids.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant