De dames van Spivo wonnen zaterdag in Den Oert met 4-0 van Dordrecht.
De dames van Spivo wonnen zaterdag in Den Oert met 4-0 van Dordrecht. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo pakken volle winst op Next Volley

Sport 276 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo hebben zaterdagmiddag in Sporthal Den Oers maar nipt kunnen winnen van Next Volley Dordrecht. Ook al doet de stand van 4-0 voor de Spijkenisser volleybalsters anders vermoeden, ging het niet altijd even gemakkelijk voor Spivo.

De eerste set werd door de ploeg van Lennart Mijnans gewonnen met 25-17, vervolgens gaven de schapenkoppen gas en werd het 26-24 in de tweede set. Na 25-14 in de derde set, ging het in de laatste set weer gelijk opgaand. Het werd uiteindelijk 25-22 voor Spivo, dat daarmee toch vijf punten kon bijschrijven.

Niet helemaal goed
'Het was vandaag twee sets dik voor ons en twee die hadden we net zo goed kunnen verliezen. Vooral de tweede set zaten de ploegen heel erg dik bij elkaar. Die hadden we ook eigenlijk moeten verliezen. 3-1 had een betere uitslag geweest gezien de tegenstand van Dordrecht. Het viel onze kant op. Het loopt de laatste weken niet zoals we willen. We kwamen in een volle sporthal met supporters uit twee kampen, goed weg', verklaarde Lennart Mijnans na afloop.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant