De volleyballers van Spivo hadden in de eilandderby weinig moeite met het Hellevoetse Ibis. Fotografie Peter de Jong.
De volleyballers van Spivo hadden in de eilandderby weinig moeite met het Hellevoetse Ibis. Fotografie Peter de Jong.

Spivo laat dure veer aan Ibis

Sport 174 keer gelezen

Spijkenisse- 'We hebben in de eerste en tweede set goed gescoord, maar lieten Ibis in de derde set onnodig weglopen', baalde Michiel Ruijgrok na de 3-1 (25-18, 25-17, 23-25, 25-14) overwinning van het puntverlies tegen de Hellevoeters.

'Als je wilt meedoen voor de eerste plaats in de Overgangsklasse mag je tegen een laag geklasseerd team als Ibis geen puntverlies leiden, maar zal je de volle buit moeten pakken. We wilden ook gaan voor de 4-0.' De volleybalderby van het eiland was in Den Oert enigszins beladen door de inbreng van de ex-Ibis spelers Fuan de Bruijn en Michael Herrewijn. 'De rivaliteit tussen beide teams bracht ook een leuk sfeertje in de wedstrijd.' Adrie Prins was content met het puntje dat zijn manschappen bemachtigden. 'We hebben op dit niveau nog wat moeite met de "stop", kunnen op dit niveau nog moeilijk omgaan met de servicedruk van de tegenstander. We hebben het in de tweede set tot 15 punten nog redelijk gedaan, maar drie opeenvolgende fouten kostte ons de set. De derde set was spannend tot aan de 22 punten, waarna wij uitliepen naar 23-25. Leroy Oversluizen en Ronald Ketelaar kwamen in die fase goed door, maar in de laatste set werden we weggeveegd.'

Spivo: Marco de Wit, Steven Woerkom, Fuan de Bruijn, Robert Nijssen, Ben Wols, Rutger Pesch, Folkert van Staalduinen, Michael Herrewijn, Michiel Ruijgrok.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant