Een jaaropening waarover men nog lang napraat.
Een jaaropening waarover men nog lang napraat.

Geslaagde jaaropening op Het Anker

Actueel 95 keer gelezen

Spijkenisse - De eerste week op de basisscholen zit er op. Voor alle kinderen van Het Anker was het even spannend. Sommige kinderen moesten namelijk beginnen op een andere locatie naar school dan vorig jaar.

Het Anker heeft namelijk naast de M.R. Hoitsemastraat, helemaal nieuw voor hen, een dependance aan de W. Bladergroenstraat.

Het motto van de school is 'leren en presteren met plezier!'. Dat motto is ook het jaarthema van komend schooljaar. Tijdens de jaaropening op donderdag 25 augustus is het rondom de school mooi versierd met vlaggetjes. Om 8.30 uur liggen er 40 blauwe skippyballen op het gras. Het is heel mooi weer.

De kleutergroepen gaan beginnen. Elk kind krijgt drumstokken en onder leiding van de drummeester worden er op muziek fantastische toeren uitgehaald. Het is een sportclinic die aanslaat. De lol spat er van af. Alle kinderen glimmen van plezier, maar ook van de warmte. Op het ritme van de muziek wordt er gesprongen, van bal gewisseld en ondertussen gedrumd. Erg leuk. Ouders en belangstellenden staan erbij en sommigen doen ook mee. Anderen maken leuke foto's. Als de ochtend voorbij is praten ouders, omstanders en de kinderen er nog steeds over. Een geslaagde jaaropening dus en het team wil dit plezier ook vasthouden bij het leren dit schooljaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant