LTC Spijkenisse wist zondag op overtuigende wijze te winnen van LTV de Merenwijk. Fotografie: Peter de Jong
LTC Spijkenisse wist zondag op overtuigende wijze te winnen van LTV de Merenwijk. Fotografie: Peter de Jong

Tennissers LTC Spijkenisse besluiten met grote zege

Sport 378 keer gelezen

Spijkenisse – De tennisers van LTC Spijkenisse, die vorige week al kampioen werden, hebben zondag ook hun laatste wedstrijd in de hoofdklasse met winst kunnen afsluiten. Op sportpark Groenewoud werd met 6-0 gewonnen van LTC de Merenwijk.

Patrick Speelman won zijn partij moeizaam van Van der Meer, 6-7, 7-5 en 7-6. Vervolgens won Ivo Noorlander eenvoudig van Murad 6-0 en 6-2. Boy Vergeer won in twee sets van Timo de Mooij en dat gold ook voor het dubbelspel van Matthew Pierot en Boy Noorlander. De enkelpartij van Pierot ging niet door, omdat zijn tegenstander geblesseerd was.

Mooi gedaan
Ondanks dat de Spijkenissers al kampioen waren, was de 6-0 afsluiting mooi. 'Het lijkt wel of we de laatste weken steeds punten krijgen omdat tegenstanders geblesseerd zijn. We hebben een single en allemaal gedurende de competitie slechts twee partijen verloren of opgegeven. Volgend jaar blijven we bij elkaar met dit team in de Eredivisie. Er komt wellicht nog versterking maar dat is nog uiterst onzeker', meent aanvoerder Stefan Weeda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant