Werkgever gezocht!
Werkgever gezocht!

Jack zoekt werkgever die hem echt laat werken

Actueel 151 keer gelezen

Spijkenisse - Jack is een Mechelse Herder van 1½ jaar uit een werklijn, die meer dan graag aan de slag wil. In zijn verleden heeft Jack het goed gehad, maar er is een en ander aan miscommunicatie geweest, waardoor het is misgegaan. Jack wilde werken, de hele dag. Natuurlijk kreeg hij de trainingen die we allemaal vaak doen. Beetje gehoorzaamheid hier en daar, beetje speuren, maar niet echt werken.

Als je alleen maar wilt werken en dit word niet goed begrepen, dan gaat het fout. Jack werd gefrustreerd, en de neerwaartse spiraal begon. In de kennel was het begin vreselijk voor Jack. Hij snapte niet wat er gebeurde, en liet geen spaander heel van zijn kennel. Na verloop van tijd ging het weer wat beter, en door veel aandacht en training gaat het nu beter met Jack.

De dierenbescherming zoekt voor Jack iemand die weet wat een werkhond nodig heeft en hem daarnaast ook het heerlijke leven in huis kan bieden. Ze denkt dat Jack erg geschikt is voor speurwerk. Hij reageert niet goed op veel druk, dus iemand die positief traint.

Wilt u meer informatie over deze kanjer? Bel dan eens met het dierenopvangcentrum in Spijkenisse, of kom langs voor een kennismaking! Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 131

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant