Afbeelding

Liberaal Netwerk Nissewaard

Politiek 158 keer gelezen

Eind 2015 heeft de landelijke VVD besloten zich te ontwikkelen tot een open, flexibele netwerkorganisatie die 'liberaaldenkenden en -voelenden' met elkaar verbindt en in staat stelt om samen te werken aan een liberaler Nederland. De VVD wil daarmee openlijke debatten en ideevorming stimuleren. Onderdeel van deze transformatie is onder meer de bestaande gemeentelijke VVD-afdelingen om te vormen tot grotere, soms gemeente overstijgende lokale netwerken.

De leden van de VVD Nissewaard besloten daarom donderdagavond in de Algemene Ledenvergadering de lokale afdeling op te heffen en verder te gaan als Lokaal Netwerk. 'Deze stap past in de veranderende samenleving. Niet langer statische en hiërarchische verenigingsstructuren, maar een open en flexibel netwerk, waar activiteiten en debatten worden georganiseerd voor iedereen met een liberaal hart', vertelt Willem van Staalduinen, voorzitter Lokaal Netwerk VVD Nissewaard. 

In de eerste vergadering van het Lokaal Netwerk hebben de leden een nieuw bestuur gekozen. Op de website (www.vvdnissewaard.nl, mail info@vvdnissewaard.nl) en via de Facebookpagina is meer informatie te vinden over de activiteiten in de politiek én op straat. Even in contact komen kan dus op verschillende manieren! Van Staalduinen besluit: ' Wij nodigen u van harte uit om mee te doen: aan een debat, mogelijkheden tot training of scholing of natuurlijk die gezellige borrel!' 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant