Afbeelding

Langer seizoen voor SCO’63 en Simonshaven

Sport 79 keer gelezen

Nissewaard – Het seizoen krijgt voor twee ploegen uit Nissewaard toch nog een verlenging. Naar aanleiding van ongeregeldheden tussen TransvaliaZW en WCR werden beide ploegen hard gestraft. Het Rotterdamse TransvaliaZW werd uit de competitie genomen en WCR kreeg vijf punten in mindering.

Gisteravond dienden van beide clubs de beroepszaken. Vervolgens besloot de tuchtcommissie van de KNVB dat de ploeg uit Rhoon, WCR, slechts één in plaats van vijf punten in mindering krijgt. Tevens mag TransvaliaZW weer in de competitie, die eigenlijk komende zaterdag zou eindigen, haar wedstrijden spelen. Morgen (woensdag) halen zij in tegen DRL. Voor zaterdag gaat het eerder geschrapte duel met SCO'63 nu gewoon door.

Nog niet klaar
De ploeg van Peter Hoek dacht zaterdag na de nederlaag tegen Simonshaven dat het seizoen voorbij zou zijn. 'We gaan proberen de kaartverkoop nog op gang te krijgen', grapt de club op internet. Voor Simonshaven is het na zaterdag ook niet voorbij. De formatie van Richard van der Werff haalt het duel met TransvaliaZw dat door uitsluiting niet werd gespeeld op 23 april, nu op zaterdag 21 mei in. Later volgt ook nog een duel met Kocatepe. Voor de ranglijst levert verder geen grote verschuivingen op. SCO'63 staat nu negende met zes punten voorsprong op Simonshaven dat tiende staat. Voor Hekelingen, dat in dezelfde competitie speelt heeft het op de ranglijst geen effect. Zij staan vijfde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant