Pijnlijke nederlaag voor de volleyballers Spivo bij WHV

Sport 82 keer gelezen

Asperen – De mannen van Spivo hebben zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. De ploeg van Michiel Oorschot verloor het duel bij concurrent om de voorlaatste plaats WHV met 3-1. De set standen waren 25-18, 25-22, 20-25 en 25-18.

'De overwinning is terecht, ze waren beter. We hebben het echt laten liggen. De inzet en instelling bij WHV was beter en dat gaf hen recht op de overwinning. Zij waren behoorlijk fanatiek. We pakten het aan het einde tweede set en in de derde set goed op. Dan geloven we er in en dan gaat het mis', meent coach Michiel Oorschot.

Alles winnen
Het seizoen duurt nog vier duels en het zal erg moeilijk worden om nacompetitie te onlopen tegen degradatie. 'We zullen er hard aan moeten trekken. In principe moeten alle wedstrijden gewonnen worden. We spelen nog tegen de laatste en opnieuw tegen WHV. Als er niet wordt gewonnen wordt het moeilijk', meent Oorschot. De ploeg staat voorlaatste met negen punten voorsprong op Udenhout, die zaterdag de tegenstander is. Vervelend voor de Spijkenisser volleyballers is dat spelverdeler Ben Wols dan niet aanwezig zal zijn.