Spivo is sinds januari bezig aan een geweldige reeks naar veiliger oorden. Foto Peter de Jong.
Spivo is sinds januari bezig aan een geweldige reeks naar veiliger oorden. Foto Peter de Jong.

Volleybalsters Spivo staan boven fatale streep

Sport 485 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben de cruciale degradatiewedstrijd tegen Sterre-Voorwaarts in de sfeervolle Den Oert met een klinkende 4-0 (25-17, 25-13, 25-13, 25-20) overwinning afgesloten.

Het uitstekende resultaat bracht de vrouwen van coach Lennart Mijnans voor het eerst in dit seizoen boven de fatale streep van de derde divisie A. 'Dit was een wedstrijd van alles of niets en het werd de volle bak met vijf punten', prees Lennart Mijnans de hele ploeg die de fraaie zege als een compact team heeft binnen gesleept. 'We hebben het eigenlijk tot 18-18 alleen een beetje moeilijk gehad in de laatste set, maar in de overige sets hadden we een marge van tien punten. Als je ziet vanwaar we gekomen zijn, getuigt de inhaalrace vanaf januari van grote klasse', wees de trotse coach naar het aantal van 6 punten in december en waar het nu staat met 31 punten. 'Vanaf april wordt het vier weken knallen om ons in veiligheid te spelen.'

Spivo (vrouwen): Maaike Mars (Anouk Mijnans), Katja Milisav (Lisa Verbeek), Vindarine Leito (Rachelle de Vos), Daisy Stolk (Jennifer Vermaas), Romilda Jellema, Alicia Mijnans, Willeke Martens (libero).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant