PFC redt het niet tegen SJC en gaat onderuit

Sport 100 keer gelezen

Noordwijkerhout – PFC heeft zondag opnieuw niet kunnen winnen. De ploeg van John Stougje moest afreizen naar Noordwijkerhout om tegen SJC te spelen. Het werd 4-0 voor de thuisploeg, die bij rust al leidde met 2-0.

'Ik kan moeilijk zeggen dat de uitslag niet terecht is. We hebben nog wel goede kansen gekregen. Toen het nog 0-0 stond schiet Jelle Wolters tegen de paal en vervolgens in de rebound pakt de keeper de bal. Dan geven we het eigenlijk in vijf minuten weg. Na een kwart duel schieten ze van buiten de zestien een bal binnen en vijf minuten later stond het 2-0. De overige treffers vielen pas in de laatste tien minuten', meent John Stougje na het duel

Stand
PFC staat op de elfde plaats in de eerste klasse b. SJC staat vaster op de derde plek door de zege. Over twee weken staat het treffen met koploper IFC op het programma.