Simonshaven gaf zaterdag niet thuis in het duel tegen LMO. Fotografie: Peter de Jong

Simonshaven geeft niet thuis in duel tegen LMO

Sport 141 keer gelezen

Simonshaven – Zaterdag was het geen goede dag voor de spelers van Simonshaven. De formatie van Richard van der Werf kwam op eigen terrein in actie tegen LMO dat op de vierde plaats stond. De ploeg probeerde om de winst te pakken, maar dat liep niet zo af. Het werd 0-4 voor de ploeg uit Rotterdam Zuid. Bij rust wist LMO één keer het doel van Bas Oster te vinden.

'Het was van onze kant echt een collectieve off-day. We hebben over heel de wedstrijd wellicht twee kansen gehad. Een zondagsschot zorgde bij hen voor de eerste treffer van de middag. Na rust hadden zij een aantal uitstekende momenten en daaruit werd drie keer gescoord. Bij hen ging het makkelijk, maar dat kwam ook doordat wij veel te gemakkelijk alles lieten gebeuren', meent Richard van der Werf na afloop.

Stand
Door de nederlaag van Simonshaven staat de ploeg uit Nissewaard nu op de tiende plaats. LMO is door de overwinning op de vierde plek gebleven. De volgende wedstrijd van Simonshaven is een heuse derby. Op 2 april staat het treffen met Hekelingen op het programma.