Zuidland in hoek van de klappen, onderuit bij Rijsoord

Sport 129 keer gelezen

Ridderkerk – Zuidland heeft het op het moment niet zo gemakkelijk. De ploeg van Adri van Tiggelen heeft met een aantal tegenslagen te kampen die zich vooral in de resultaten uiten. Zaterdag werd er niet gewonnen bij Rijsoord. De ploeg verloor met 2-0, bij rust stond de helft van de productie op het scorebord.

'Er is nog niets aan de hand, maar de laatste weken halen we niet veel punten. Vandaag moeten wij scoren. Halverwege de eerste helft komt er dan een bal die tegen de hand van Frank Molendijk stuitte. Hierdoor komen we via een strafschop op achterstand. Dat is natuurlijk heel erg ongelukkig, zeker als je hiervoor de kansen voor de 0-1 hebt. Na rust brengen we te weinig en zij scoren ook niet. Dan ga je alles of niets spelen en zet je het open. Dan krijg de 2-0 om de oren', meent Adri van Tiggelen.