ZKV krijgt in laatste minuut deksel op de neus

Sport 130 keer gelezen

Mijnsheerenland- ZKV is er in een rechtstreeks duel niet in geslaagd om de vierde plaats in de vierde klasse H van Oranje Zwart/De Hoekse over te nemen. De Zuidlandse korfbalformatie kreeg met een voltreffer in de bel van de laatste minuut met 11-10 (6-5) het deksel op de neus.

'We waren in de eerste helft verdedigend net niet scherp genoeg', verklaarde coach Arie Muis. We hadden 65 procent balbezit, maar kwamen moeilijk tot scoren.' De club uit Zuidland boog een 8-6 achterstand om in een 8-9 voorsprong waarna Rik Vermeer een strafworp miste. 'Jammer, want we hadden weer een marge van twee punten kunnen pakken en daarmee de overwinning. Deze hebben we in Mijnsheerenland laten liggen.' Pandora Bol speelde vanwege een nieuwe job in Engeland haar laatste wedstrijd. Arjan de Bakker liep eern zweepslag op.

ZKV: Debby van Buuren (1 keer), Pandora Bol (1 keer), Daan van de Pols, Arjan de Bakker (1 keer, 15. Rick Vereer); Renate Mol, Agnes van Meurs (4 keer), René Ruighaver (3 keer), Jan van de Pols (50. Stefan Knoester).