Afbeelding

The Hurricanes met minimale bezetting naar de winst

Sport 249 keer gelezen

Huizen- Het leek er even op dat The Hurricanes zich vanwege personele problemen moest terugtrekken voor het duel in De Wolfskamer in Huizen tegen Quick Runners. Maar Pascal Moerland en Audrius Petravicius, die met het derde team in Amersfoort hun wedstrijd hadden gespeeld, konden zich op tijd aansluiten om de hoofdmacht uit Spijkenisse in gang te schieten.

Coach Jurensli Willems viel met de afwezigheid van de geblesseerden Shashi Smit (achilles) en Jim Bergenhenegouwen (enkel), de vakantie vierende Rick de Graaf en Elvis Delgado, Darrelson Cecilia en Sjarrino Tweeling (moest een jeugdteam coachen) niet te benijden, maar prees zich gelukkig toen ook Mike Overdiep en Lesley dos Santos zich in het tweede kwart bij het groepje in Huizen wisten aan te sluiten. 'Gelukkig liet de scheidsrechter wat later beginnen. We pakten in het begin een snelle voorsprong van 2-7 en 5-11. Ik wist dat we de wedstrijd in controle konden houden waardoor ik heb doorgewisseld. Vooral in de tweede helft hadden we grip op de wedstrijd', aldus Jurensli Willems. The Hurricanes, dat na de 53-71 (13-18, 16-17 (29-35), 16-21, 8-15) een vijfde plaats bezet in de eerste klasse A, speelt aanstaande zaterdag in Den Oert met als inzet plaats vier tegen BZ '72.

The Hurricanes: Osmir Girigori (7 pnt.), Audrius Petravicius (6 pnt.), Mike Overdiep (18 pnt.), Arantxo Ibrahim (15 pnt.), Jaynaro Polak (15 pnt.), Lesley dos Santos (7 pnt.), Pascal Moerland (3 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant