Afbeelding

Sportschool Fitnesscentrum Richard de Bijl en Chita Gross

Algemeen 451 keer gelezen

ADVERTENTIE - Wij hebben een passie voor gezond leven. Dat is zeker niet altijd zo geweest. Maar sinds wij eenmaal ervaren hebben wat een gezonde levensstijl oplevert, willen we niet anders meer.

Een gezonde levensstijl betekent voor ons dat wij puur en natuurlijk eten, dat ik  minimaal 3 per week sport en dat ik streef naar balans en rust. Als je genoeg aandacht geeft aan deze elementen, ga je je steeds beter voelen en werk je bovendien aan je eigen draagkracht. Hierdoor krijgt stress minder grip op je en ben je beter bestand tegen stressvolle omstandigheden.

STAP 1 : Puur en natuurlijk eten
Als je bewust kunt kiezen voor puur en natuurlijk eten, dan zal dit je veel opleveren. Er zijn vele voordelen voor je gezondheid. De bewijzen van de relatie tussen kunstmatig en bewerkt voedsel en de negatieve gevolgen hiervan voor je gezondheid stapelen zich steeds meer op. Als je kiest voor puur en natuurlijk eten, zal je hele lichaam je dankbaar zijn! Optimale gezonde voeding draagt in positieve zin bij aan je vitaliteit. Je gaat je lekkerder in je vel voelen. Wij weten dat je kunt afslanken door te stoppen met ingewikkelde diëten en te kiezen voor pure en natuurlijke voeding. Het is een heel andere keuze, welke nu eens niet gericht is op wat je niet mag, maar vooral op wat je wél mag en kunt eten. Dat voelt gewoon zó veel beter! info@degroeneappel.nl werkt met ons samen.

STAP 2 : Breng meer beweging in je leven
Als je regelmatig sport heb je een bijzonder effectieve tool in handen om grip te krijgen op (chronische) stress. Het is dé manier om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Voldoende beweging en sporten dragen in positieve zin bij aan een gunstige werking op lichaam en geest. Het helpt je om in balans te komen en te herstellen van (chronische) stress. Mensen voelen zich meer ontspannen en gelukkiger gevoel na een lichamelijke inspanning. Lichaamsbeweging heeft een positief effect ter voorkoming van hart- en vaatziekten, het verlaagt je bloeddruk, heeft een gunstig effect op gewichtsverlies, versterkt de botten en versterkt je immuunsysteem.

STAP 3 : Balans is the place to be…
Balans in je leven is een kostbaar iets. Je kunt regelmatig sporten en goed eten, maar als je je leven leeft in de 6e versnelling, raak je alsnog uit balans. Uiteindelijk houdt niemand dit vol. Het is in ieder geval niet wat je lichaam en geest nodig heeft.

En nu jij!
Je hebt één rijkdom met je geboorte meegekregen en dat is je lichaam. Zorg goed voor je lichaam, je hebt er maar één. En het mooie is: het is nooit te laat om verbetering aan te brengen.

Jouw gezondheid is onze zorg! Kom bij ons sporten. Wij zijn bijna 30 jaar een begrip in Spijkenisse!

Aanbieding: Schrijf je in januari of februari 2016 en profiteer van 3 maanden halen en 2 betalen.


Sportschool-Fitnesscentrum Richard de Bijl & Chita Gross
Galileïlaan 5, 3204 AK  Spijkenisse
0181-614436

debijl-gross@planet.nl
www.debijlgross.nl

Technische leiding:
Richard de Bijl, 8e dan, gedipl. judo/jiu-jitsu leraar
Chita Gross, lerares lich. opv. MOP-akte

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant