Afbeelding

Kerstmarkt Theaterplein

Actueel 140 keer gelezen

Op zaterdag 19 en zondag 20 december wordt er op het Theaterplein in Spijkenisse een Kerstmarkt georganiseerd. Op deze dagen is Theater de Stoep ook geopend voor een kopje koffie, thee of warme chocolademelk en een lekkere appelpunt met slagroom.

Spijkenisse - Op 19 en 20 december is er een kerstmarkt op het Theaterplein in Spijkenisse. Tijdens deze kerstmarkt is het theater geopend voor een hapje en een drankje.

Op zaterdag 19 december wordt voor de derde keer de Rotary Santa Run gelopen. Deze run in kerstsfeer voor het goede doel (dit jaar stichting Villa Joep!) start én finisht op het Theaterplein en begint om 11.00 uur (de warming up is om 10.30 uur). Kijk voor meer informatie over de Santa Run op http://spijkenisse.rotarysantarun.nl/

Op het theaterplein staan zowel zaterdag als zondag diverse kramen, waarmee het plein wordt omgetoverd tot een heus Kerstplein. Ook in het theater is er de 19e van alles te beleven, zo geeft Erica Muizer van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse tussen 13.00 – 16.00 uur voor de kinderen een gratis workshop 'Glow in the dark'. Daarnaast is er op beide dagen een loterij voor vrijkaarten. Vul het formulier in en maak kans op vrijkaarten voor een mooie voorstelling in 2016! Het theatercafé is de hele middag geopend.

Openingstijden Theater de Stoep
Zaterdag 19 december: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 20 december: 12.00 – 17.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant