Bungee jumpen op de kerstbraderie. Foto: René Bakker.
Bungee jumpen op de kerstbraderie. Foto: René Bakker.

Kerstbraderie Centrum Zuidland

Actueel 231 keer gelezen

Zuidland – De muziek schalde vrolijk over het centrum van Zuidland waar afgelopen zaterdag de kerstbraderie werd gehouden.

Voor ieder wat wils, zeker als je met een lekkere trek het centrum in stapte. Culinaire versnaperingen van heinde en ver werden met veel enthousiasme bereid. De Poolse braadworsten op de grote bbq zagen er zeer smakelijk uit en de roti ging als warme broodjes over de toonbank. Kruidige spekkoeken met de bekende gekleurde laagjes zagen er prachtig uit en op diverse plekken werden er oliebollen gebakken. Wie zich even in de Oostenrijkse sferen wilde verplaatsen kon zich te goed doen aan Schweinefleisch of bratwursten. Heerlijk gerookte makrelen en IJsselmeer palingen lagen in hun glimmende jasjes keurig op een rijtje te wachten om mee naar huis te worden genomen.

Tussen al dat culinaire geweld stonden er kraampjes met kerststukken, warme sjaals en truien. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden op één van de drie grote bungee trampolines een avontuurlijke sprong wagen. Op de grote kraam in het overdekte centrum lagen stapels leesvoer om tijdens de Kerst eens lekker op de bank te kruipen met een boek. Ook de winkeliers brachten hun kerstwaar vrolijk op de markt en tussen alle kraampjes door was het een gezellige drukte.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant