wethouder Christel Mourik maakt de uitslag van de stemmen bekend in aanwezigheid van de  leden van de Stichting Parkmanagement Bedrijventerrein Spijkenisse.
wethouder Christel Mourik maakt de uitslag van de stemmen bekend in aanwezigheid van de leden van de Stichting Parkmanagement Bedrijventerrein Spijkenisse.

Bedrijveninvesteringszone op Halfweg-Molenwaterring een feit

Actueel 90 keer gelezen

Spijkenisse - Op 1 januari 2016 gaat op bedrijventerrein Halfweg-Molenwaterring in Spijkenisse een BIZ (bedrijveninvesteringszone) van start. Hiervoor konden bedrijven, gelegen binnen het aangewezen gebied, de afgelopen weken stemmen. Na telling van de stemmen door een notaris is de uitkomst positief en kan het bestuur van de BIZ per 1 januari aan de slag.

Het Businessplan BIZ-Halfweg/Molenwatering "meer doen door samenwerking", opgesteld door de  BIZ-stichting, vormde de basis voor de stemming over de BIZ. Het bestuur van de stichting  gaat ervoor zorgen dat de activiteiten uit het plan leiden tot concrete resultaten op het gebied van schoon, heel en veilig  en ziet toe op een zorgvuldige besteding van de BIZ-gelden.

Het bestuur van BIZ Halfweg-Molenwaterring bestaat momenteel uit Daan van der Ent (Topmovers) – secretaris; Nel van 't Hof (Van 't Hof Machineverhuur) - lid, Frederik Reimers (Carlton Oasis) – penningmeester en Ronald van der Vlies (Auto Dekker) - lid. Deze bestuursleden hebben Gerard de Haan gekozen tot onafhankelijk voorzitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant