Ruim 300 deelnemers deden mee aan de Van Buuren Circuit bij Spark. Fotografie: Peter de Jong.
Ruim 300 deelnemers deden mee aan de Van Buuren Circuit bij Spark. Fotografie: Peter de Jong.

Hellevoetse overwinnaars tijdens Van Buurencircuit

Sport 140 keer gelezen

Spijkenisse – Hellevoetse winst was er afgelopen zondag tijdens de laatste loop van het Van Buuren circuit voordat de marathon van Spijkenisse wordt gelopen. De winst op de langste afstand ging bij de heren naar Erwin Poldervaart uit Hellevoetsluis, die over de afstand 50'59 liep, dat was een stap sneller dan Ronnie Overgaauw die tweede werd. Bij de dames was Petra Sloots uit Spijkenisse de snelste in 1'01"59, zij was sneller dan de Briellenaren Martine Lust en Eugenia Pocoroba.

Op de tien kilometer was er de winst voor Niels Kerdel uit Hellevoetsluis in 35'50. Bij de dames was Linda Morter uit Spijkenisse de snelste in 49'50. Op de kortste afstand bij de senioren was het Maikel Peeman die de snelste was over vijf kilometer in 15'53. Bij de dames was Marlolijn Dolder uit Numansdorp de Snelste

Jeugd
Ook voor de jeugd waren er twee afstanden. Op de 600 meter was er de winst voor Tom Tielemans in 2'16. Bij de meisjes ging Elise Groenewegen in 2'56 als snelste over de meet. Op de 1200 meter was er winst voor Glenn van Stralen in 5'22. Bij de meiden was Elsischa Vermeeren de snelste in 5'26.

Marathon
Dit was de laatste testloop voor de marathon van Spijkenisse. Deze wordt voor de tiende keer verlopen op zondag 6 december.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant