Bernisse weet goede lijn niet door te trekken

Sport 240 keer gelezen

Albrandswaard – Bernisse heeft de goede lijn van een overwinning van vorige week niet door kunnen trekken in het duel met Rhoon. De ploeg van Ronard Venekamp ging bij de plaatselijke trots van Rhoon met 5-0 onderuit. Bij rust was er al twee keer gescoord door het team uit Albrandswaard.

'De uitslag is niet meer dan terecht . Ik kan nu niet direct de vinger op de druppelende plaat leggen waar het misgaat. Het was gewoon een slechte vertoning van onze kant. Na de winst van vorige week hoop je op een boost. Dat is helaas niet gelukt. In negentig minuten schoten wij slechts vier keer op het doel', is de visie van coach Ronard Venekamp.

Stand
Door de nederlaag blijft de ploeg uit Heenvliet laatste in de derde klasse D met al zes punten achterstand op de concurrentie. Tot overmaat van ramp komt komende zaterdag Rozenburg dat tweede staat op bezoek in Heenvliet.