Linda Muntz, steunraadslid voor Nissewaard Lokaal.
Linda Muntz, steunraadslid voor Nissewaard Lokaal.

Steunraadslid voor Nissewaard Lokaal

Politiek 265 keer gelezen

Spijkenisse - Vorige week is tijdens de raadsvergadering v Linda Muntz beëdigd als steunraadlid voor Nissewaard Lokaal. Hiermee is de fractie op volle sterkte. Muntz zal de fractie gaan vertegenwoordigen in de commissie Welzijn.

Linda Muntz heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van welzijn. Haar vader was werkzaam bij de Welplaat, waardoor zij daar als kind al over de vloer kwam. Op latere leeftijd heeft zij in de zorg gewerkt en was zij actief bij de lokale omroep in Spijkenisse. Daarnaast heeft zij vrijwilligerswerk gedaan in verscheidene wijkcentra en bij de scouting in Hoogvliet. Tenslotte heeft Muntz ook nog enige tijd een eigen bedrijf gehad in CV-installaties.

Nissewaard Lokaal is blij dat Linda Muntz onderdeel uitmaakt van de fractie. "Linda heeft veel ervaring op het gebied van welzijn door alles wat zij in het verleden heeft gedaan", vertelt Chris Hottentot, fractievoorzitter van de partij. "Nog steeds staat zij middenin in de samenleving. Zo is zij nog erg begaan met de TexMex-jongeren, zeker sinds de sluiting van TexMex. Hierdoor is Linda een waardevolle kracht met ervaring waarvan wij veel gebruik kunnen maken. Daar mogen we best trots op zijn."

De eerste commissie Welzijn met Linda Muntz staat gepland voor woensdag 4 november.    

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant